A Napimix.hu megkeresi neked az interneten azokat a cikkeket, melyek biztosan érdekelnek. Csupán pár kattintás, és az oldal megtanulja az ízlésed.

A Napimix.hu megkeresi neked az interneten azokat a cikkeket, melyek biztosan érdekelnek. Csupán pár kattintás, és az oldal megtanulja az ízlésed.

A Napimix.hu megkeresi neked az interneten azokat a cikkeket, melyek biztosan érdekelnek. Csupán pár kattintás, és az oldal megtanulja az ízlésed.

Hogyan használd?

Én nem vagyok tipikus nő!

Állítsd be a jobb oldali Személyre szabás panel segítségével a számodra izgalmas tematikákat. A csúszkák segítségével megtaníthatod az oldalnak, hogy melyik témát milyen arányban szeretnéd látni. Ha elkészültél a beállításokkal, nyomd meg a mentés gombot! Ne feledd: beállításaid csak akkor maradnak meg, ha regisztrálsz!

Regisztrálj!

Töltsd ki regisztrációs adataidat, mentsd az űrlapot, és máris egy csomó funkciót használhatsz: ments cikkeket, szabd testre az oldalt, válassz nézetet, mi pedig mindent eltárolunk neked! Hidd el, megéri!

Szabd személyre az oldalt!

Állítsd be a jobb oldali Testre szabás panel segítségével a számodra izgalmas tematikákat. A csúszkák segítségével megtaníthatod az oldalnak, hogy melyik témát milyen arányban szeretnéd látni. Ha elkészültél a beállításokkal, nyomd meg a mentés gombot! Ne feledd: beállításaid csak akkor maradnak meg, ha beléptél! Látod, egy újabb ok, hogy regisztrálj!

Keress bármire!

Írd be az általad keresett szót vagy szó-kombinációt, vagy válassz a leggyakrabban keresett kulcsszavak közül a Top keresés gombra kattintva.  A Tematikus oldalak listából válogatva pedig eléred az összes Napimix oldalt!

A keresés elvégzése után, a találati oldal jobb felső sarkában tovább bővítheted keresésed. Ha több szóra keresel egyszerre, az Egyszerű keresés egyben keresi az általad keresett szavakat, míg a Bővített keresési funkcióval szavakra bontva, külön-külön is keressük a találatokat.

Olvasd tematikus oldalainkat!

Minden cikk címe fölött, a bal sarokban látsz egy kis színes logót. Ezek a logók a tematikus oldalakat jelölik, melyhez az adott cikk kapcsolódik. A logóra kattintva azonnal a tematikus oldalon találod magad. Hidd el, elég jó móka egy témában böngészni!

Mentsd le a legjobbakat!

Ha a cikkre viszed az egered, a cím fölött megjelenő Mentés funkcióval gyorsan lementheted a legjobb cikkeket. Ezek előhívásához nyisd meg a jobb oldali Felhasználói fiók panelt és válaszd a Mentett cikkek menüpontot! Igen ám, de ez az egész csak működik, ha regisztráltál és beléptél!

Olvasd csak a kedvenceidet!

A cikk címe fölött megjelenő forrásra kattintva lenyílik egy kis ablak. Az ablakban a Kedvencekhez funkciót kiválasztva máris lementjük neked a csatornát. A kedvenc csatornáidat sárga csillaggal jelöljük, ezek törtéléséhez kattints ismét a csillagra. Kedvenceid olvasásához nyisd meg a jobb oldali Felhasználói fiók panelt és válaszd a Kedvencek menüpontot! Látod, megint egy funkció, amiért érdemes regisztrálnod, vagy belépned!

Ha nem akarod, ne olvasd!

A cikk címe fölött megjelenő forrásra kattintva lenyílik egy kis ablak. Az ablakban a Tiltás funkciót kiválasztva máris letiltjuk neked a csatornát. Ha meggondolod magad, nyisd meg a jobb oldali Felhasználói fiók panelt, lépj be a tiltott oldalaidhoz, és oldd fel a tiltást a kívánt csatornáról. Fontos: a tiltás nem az egész oldalt tiltja, csak az oldalnak az adott csatornáját (például az egészség, vagy a politika témájú csatornát)! Még fontosabb: a tiltás funkcióhoz bizony be kell regisztrálnod!

Képpel, kép nélkül, listában?

A jobb oldali Személyre szabás panel nézetbeállítás funkciójának segítségével megadhatod, hogy milyen stílusban szeretnéd látni az oldalt. Próbáld ki nézeteinket, és válaszd ki, melyik illik hozzád a legjobban! A nézet kiválasztása után minden esetben nyomd meg a Mentés gombot! Regisztrálj a Napimix.hu-ra, hogy minden beállításod elmenthessük és legközelebb, ha belépsz, már saját oldalad fogadjon!

Ugrás a teljes csatornára!

A cikk címe fölött megjelenő forrásra kattintva lenyílik egy kis ablak. Az ablakban az Ugrás funkciót kiválasztva máris megjelenítjük neked a csatorna összes cikkét.